Sådan sparer du penge på børnetingene

999uu156.jpg

Det er utroligt dyrt at blive forælder. Ikke mindst fordi der lige pludselig er så mange ting, som man skal ud og have fat i. De ting, som man skal have fat i, er ofte også meget dyre i prisen. 

Man kan hurtigt gå hen og købe sig helt fattig i forskellige børneting og det er derfor vigtigt, at benytter sig af nogle forskellige tricks til at gøre det billigere for sig selv. Læs mere omkring disse tricks i denne artikel.

 Pige leger

Køb noget af det brugt

Det er langt fra alle børneting, som man er nødt til at købe fra ny. Rigtig meget af det kan man sagtens købe som brugt – især hvis det er nogle lidt større indkøb, som formentlig ikke er slidt ned af den tidligere ejer.

Man kan derfor sagtens købe ting som klapvogne, barnevogn, vugger og børnesenge som brugt. Det kan ofte også lade sig gøre at købe en del børnelegetøj som brugt i stedet for at gå hen og købe det nyt. 

Mange forældre oplever nemlig, at de køber noget dyrt børnelegetøj hjem, som barnet faktisk ikke vil bruge. Og mange af disse forældre sælger det hurtigt videre igen som brugt, når de opdager barnets manglende interesse for legetøjet. Og det er kun til din fordel.

Arv fra andre forældre i din omgangskreds 

Rigtig mange gange kan man også sagtens arve fra andre forældre i din sociale omgangskreds. Det er eksempel meget normalt, at man giver sit gamle børnetøj videre til andre, når man ikke længere har brug for det.

Ofte er dette børnetøj slet ikke slidt eller beskidt endnu. Barnet er simpelthen vokset ud af tøjet og kan ikke længere passe det.

Prøv at snakke med dine venner og familiemedlemmer omkring dette og hør dem ad, om de har noget gammelt børnetøj liggende, som du godt må få fra dem. Gem også meget gerne dine egne gamle børn ting, så andre nye forældre kan komme og spørge dig om hjælp.

Barn leger

Benyt tilbuddene

Ligesom alle andre butikker kører forskellige netbutikker, hvor du kan købe børneting, såsom Mamamilla med en række tilbud. Prøv så vidt muligt at udnytte disse tilbud til din fordel.

Du kan for eksempel gemme hjemmesiderne på disse forskellige netbutikker på din bogmærkelinje i din browser. På den måde kan du hurtigt og nemt lige at gå ind på netbutikkerne og kigge dig omkring efter et godt tilbud på nogle af de børneprodukter, som du står og mangler. Gør det er til en vane for dig selv at gå ind og kigge på disse forskellige hjemmesider nu og da. Du kan for eksempel hurtigt lige gør det, imens du nyder din morgenkaffe.

Prøv også at købe så mange varer hjem som du har behov for, når du opdager et af disse tilbud. På den måde kan du muligvis spare lidt på forsendelsen også.