• Home
  • /
  • Om Moneyadvisor.dk

Hvem er vi?

Vi skriver om økonomi

Hos moneyadvicer er det vores fornemmeste opgave at gøre økonomi mere forståelig og håndgribelig for alle. Der er ikke noget emne, som er for stort eller for lille til at blive taget op i vores lille økonomiske åndehul.

Det er os

På siden er der en række forskellige skribenter med en bred vifte af viden og erfaring indenfor økonomi og andre lignende områder. Forskelligheden er vores forsøg på at skabe en side med et overordnet emne; økonomi, men med tilgange fra alverdens forskellige vinkler. Det giver en eklektisk og livlig side, hvor du aldrig helt ved, hvad du falder over af sjove og spændende informationer.

Det skal give mening

Vores mission er at gøre økonomi og overskuelighed forståeligt. Rigtig mange danskere er bange for at gå i dybden med deres pengesager – men der er så mange fordele at hente ved at gøre netop det. Hos moneyadvicer håbe vi, at vi ved at tale om tingene kan gøre dem mindre ubehagelige for dig at tage fat i.

For når tingene giver mening og du forstår alle tallene, så kan du også bedre gribe ind og gøre en forskel der hvor der er brug for det. Hos os skal det give mening for at der kan findes en løsning.

Det sure med det søde

Vi skriver naturligvis ikke kun om de rent praktiske eller sure ting omkring penge og økonomi, for der skal også være plads til sjov og ballade. Derfor vil du også kunne finde sjove indlæg og ideer til, hvad du kan gøre med pengene. Investeringer, spændende nye gadgets eller rejsemål de fleste af os kun kan drømme om.

Det sure kommer som regel helt af sig selv, for økonomien er sjældent noget vi danskere taler højt eller længe om. Vi vil dog gerne komme med et positivt indspark og forsøge at gøre økonomien til noget sjovt og spændende – for hvis du nu får lagt dit buget, kan du så få råd til den lækre sommerferie næste år?

Dos og don’ts

Det er ikke vores ide at være den løftede pegefinger, når det kommer til privatøkonomien og derfor vil vi ikke fortælle dig, hvordan du skal gøre tingene eller råde dig til og fra ting. Vi vil på den anden side gerne præsenter dig for alle aspekter og tilgange til økonomi, så du kan komme frem til dine egne dos og don’ts ved at kigge forbi vores side. Vi spiller ikke kun på en hest, så derfor kan du finde meninger og råd fra alle vinkler, hvilket vi mener er det, der gør vores side så interessant.

Del din mening

Vi poster løbende nye skriverier på siden og vi er altid glade for at høre din mening, så læser du et indlæg du synes godt om eller har du en kommentar, et forslag til et nyt indlæg eller vil du bare gerne dele din mening, så læg endelig en kommentar – dem bliver vi så glade for! Velkommen til Moneyadvicers og god læselyst!