Drømmer du om at tjene flere penge på din webshop?

999uu156.jpg

Hvis du er selvstændig og har startet din egen webshop, så er du blevet bekendt med, at det er meget hårdt arbejde. Man åbner ikke blot en webshop, og så vælter kunderne ind. Det tager meget lang tid at opbygge en solid kundegruppe. Et af de store problemer med webshop i forhold til de fysiske butikker er, at kunderne ikke bare kommer valsende forbi din webshop og opdager den, som hvis de gik en tur ned gennem gågaden og gik forbi din butik. I denne artikel vil du få nogle råd til at få større succes med din webshop, så du kan tjene nogle flere penge.

SEO – digital markedsføring

Har du styr på produkterne og priserne?

Først og fremmest skal du have en god hjemmeside, nogle gode produkter samt nogle gode og konkurrencedygtige priser. Det er altid nemmere at finde et nyt behov eller produkt, end det er at presse sig ind på et allerede etableret marked. Gør du det, skal du forberede dig på, at de eksisterende virksomheder vil forsøge at forsvare deres markedsandele. Det er derfor vigtigt, at du tager de rigtige beslutninger. 

Er din webshop indbydende og overskuelig?

Hvis du har nogle produkter, som du ved, der kan sælge og du samtidig udbyder dem til konkurrencedygtige priser, så skal du se på selve hjemmesiden. Den skal naturligvis være præsentabel, men den skal også være nem at navigere på og overskue for kunderne. Sørg også for at bruge billeder af god kvalitet, og gør meget ud af, at kunderne nemt kan finde dine kontaktoplysninger. Der skal også være nogle gode, detaljerede beskrivelser under hvert produkt.

Godt gang i online salg

Øg kendskabsgraden på din virksomhed

Nu har du efterspurgte produkter, gode priser og en god hjemmeside. Det er dog stadig ikke nok til, at kunderne finder din hjemmeside, med mindre du præsenterer dem for den via online reklamer, fysiske bannere osv. Dette kan dog være meget sporadisk markedsføring, hvor effekten ikke er så høj, da du bruger mange penge på at reklamere ud til en gruppe, som egentlig ikke står og mangler dit produkt.

SEO Roskilde

I stedet bør du overveje SEO, som er søgemaskineoptimering. Du kan få lavet SEO i Roskilde, hvor der er et professionelt firma, der har masser af erfaring og gode kvalifikationer inden for dette område. SEO er meget kompliceret, og der er mange elementer, der er i spil, når der skal laves effektiv SEO. SEO skulle gerne medføre, at din webshop kommer højere op på Google, når kunderne søger efter produkter, du har. 

Det er gerne de to første sider, folk kigger på. Ligger din webshop på side 4, så har du alts ringe sandsynlighed for, at det er din webshop, de klikker sig ind på. Søgemaskineoptimering går ud på at få Google til at synes om din side, fordi den tror, at mange andre synes om din side. Det er altså det mest populære indhold, Google rater højest, og som du kan få lavet via SEO i Roskilde.

SEO foregår både på din webshop og udenfor den. Udenfor bliver der lagt en masse tekster op, hvor der tales godt om og linkes til din webshop. Det er ikke nødvendigvis tekster, man kan søge sig frem til, men derimod tekster, som Google kan læse. Google skal også synes om selve webshoppen. Det gør den blandt andet ved at du har originale produktbeskrivelser, at siden er mobilvenlig og andre faktorer, som du kan få arbejdet på ved at bestille SEO i Roskilde.