Løft din virksomhed og brug penge på industrivask

999uu156.jpg

Har du en virksomhed, hvor du på den ene eller den anden måde beskæftiger dig med tøj eller tekstiler, som skal vaskes? Det kan for eksempel være, at du arbejder i hotelbranchen og skal have vasket sengetøj, eller at du simpelthen ejer et vaskeri. Uanset hvad du arbejder med, vil du ofte opleve, at Industrivask er nøgleordet. Uden Industrivask bliver det nemlig rigtig svært at få dit tøj eller dine tekstiler pæne og rene – til tiden! Derfor kan du med fordel investere i nogle gode vaskemaskiner og tørretumblere, der er designet til industri. Det kan du læse mere om i denne guide.

 

Find de bedste vaskemaskiner og tørretumblere

Det er naturligvis helt essentielt at have en god vaskemaskine, når du skal køre en Industrivask. Den skal have en fornuftig vasketid og naturligvis sørge for, at tøjet kommer skinnende rent ud på den anden side. Men en god vaskemaskine er ikke meget værd, hvis du ikke har en tørretumbler, der er lige så god. Når du skal ud at kigge efter tørretumblere, kan du bl.a. overveje tørretiden, for det er selvfølgelig en fordel, hvis den er holdt relativt kort. Med styr på dette skal du nok få en Industrivask, der fungerer præcis, som den skal.

 

Overvej klima og miljø

En anden ting at tage med i betragtning, når du skal ud at kigge på vaskemaskiner og tørretumblere, er hensynet til klima og miljø. I dag er der nemlig masser af forskellige maskiner på markedet med hver deres fordele og ulempe i den sammenhæng. Der er for eksempel forskel på den vandmængde, som vaskemaskinen bruger per vask. Hvis du gerne vil gøre noget godt for miljøet, er det derfor en god idé at finde en maskine med en lidt lavere vandmængde. Du kan også kigge nærmere på ting såsom sæbedoseringen, da du kan spare ressourcer her.