Tips til hvordan du får en god billig havefest

999uu156.jpg

I de varme måneder af året kan man bare mærke kaldet til at være udenfor. Hvad enten det er for at gå en tur, slikke sol eller tage sig en dukkert. For andre betyder det, at det er på tide at afholde en havefest, men hvordan gør man det godt, og hvordan gør man det billigt? To afgørende aspekter derved, er maden og udseendet på ydersiden af dit hus.

Derfor bør du overveje at købe en rygeovn

Der er tre overordnede grunde til at købe en rygeovn. Den første af disse er, mængden af grillplads tilgængelig. Et almindeligt problem med en kulgrill er pladsen. Når du anvender den som rygeovn, hviler maden på kun halvdelen af grillen væk fra direkte varme, hvorved halvdelen af grillpladsen forbliver tom. Det er derfor begrænset, hvor meget du kan grille.

Et andet problem er vedligeholdelsen af temperatur. At bevare en lav og stabil temperatur kræver masser af tid. Du bliver nødt til at tjekke grillen hver halve time for at sikre dig, at ilden stadig brænder på den ideelle temperatur, da det at røge mad kræver en præcis temperatur. Det er markant lettere med en rygeovn.

dør

Endelig er der selve den røgede smag, som er et stort plus ved en rygeovn. En rygeovn vil være bedre til at cirkulere røgen i maden end nogen grill.

Så hvorfor købe en rygeovn? Afholder du en havefest, vil du ofte have brug for masser af mad, og hvis du kan lave den selv, sparer du mange penge. Rygeovnen vil sikre, at det samtidigt er fortrinligt god mad. Du kan finde en rygeovn billigt her.

Sådan kan du vedligeholde din boligs facade

Det er markant billigere at vedligeholde facaden på din bolig løbende end først når noget, begynder at gå i stykker. Fronten på dit hus er et vigtigt førstehåndsindtryk for din havefest og derfor vil vi give dig nogle tips til, hvordan du vedligeholder dens facade.

En simpel afkalkning kan i høj grad opfriske, hvordan din bolig fremstår for gæsten i tilfælde af, at facaden består af gasbeton. Bemærk at det relativt ofte skal vedligeholdes.

Fibercementplader er i forhold dertil simplere at vedligeholde, da det tåler alt mulig slags vejr. Farverne kan dog ændre sig med tiden som følge af forurening. Her anbefaler vi, at du udskifter pladerne fuldstændigt. De kan også gå i stykker i hvilket tilfælde, de også bør udskiftes. Til at vedligeholde dem, kan du stramme skruerne en enkelt gang per år.

Består din facade af træ, er den vedvarende i fare for svamp og råd. Dertil er det yderst vigtigt at foretage en overfladebehandling regelmæssigt. Du kan finde mange flere facade vedligeholdelsestips her.