Spar på hundeudgifterne og få råd til det hele

999uu156.jpg

Vi elsker alle vores hund og rigtig mange af os elsker samtidig at købe en hel masse sjove og finurlige sager ind til dem. Vi elsker at overøse vores hund med kærlighed og en af de måder vi mennesker nemmest viser kærlighed er ved at give dem masser af gaver. Men nogle gange har vi det nu lidt med at overdrive.

Læs mere her om hvorfor du spare lidt på udgifterne på din hund og om hvilke ting du kunne få råd til, hvis du gjorde. 

hund I snor

Har du virkelig brug for det?

Når vi først er gået i gang, så er det svært at stoppe igen. Sådan har vi det ofte, når vi køber ind til os selv eller når vi er godt i gang med at købe julegaver til andre. Men det gælder altså også, når vi køber ind til vores hund. 

Synes du selv at du har en lidt dårlig vane lige for tiden med at købe alt for mange sjove ting hjem fra nettet og fra dyrebutikken? Hvis man blot giver sig selv nok tid, så kan man altid finde en undskyldning for, hvorfor man skal have mere. Halsbånd, små støvler, bunkevis af kødben og helt nye hundesnore. Inden man får set sig om, så har man samlet sig et helt lager af både brugelige og ubrugelige ting derhjemme. Og det er jo så langt fra optimalt. 

Prøv i stedet for næste gang du er ved at købe noget til din firbenede ven at spørge dig selv, om du nu virkelig har brug for det, eller har du bare lyst til at have det? Tricket kan også bruges i mange andre sammenhænge, hvor du føler, at du har et lidt for højt forbrug.

hund med solbriller

Hvad du kunne få råd til hvis du holdt op.

Listen over ting du kunne få råd til, hvis du holdt op med at købe alt det ubrugelig bras, er uendelig. Det kommer selvfølgelig meget an på, hvad det er du egentlig har lyst til at fokusere dine penge på.

Har du for eksempel lyst til at melde dig ind i en langt bedre a-kasse, end du allerede er i? Har du længe haft en drøm om at begynde til guitar? Hvad med at starte en ny lille virksomhed? Eller vil du bare gerne holde en fed fest, hvor alle kan være med – også dem der ikke drikker alkohol

Der er mange muligheder og valget er helt op til dig. Én ting er i hvert fald sikker; det er meget sjovere at bruge penge på noget du egentlig har lyst til, fremfor noget du faktisk ikke har brug for.