Planlæg den fedeste polterabend med escape rooms

999uu156.jpg

Når der skal være polterabend, så skal der bare være fest til den store guldmedalje. Det er den sidste fest, hvor den kommende brug eller gom ikke er en gift person – så den skal da have hele armen. Det er derfor et tidspunkt, hvor der ikke skal spares! Skal du afholde polterabend for din ven eller veninde, så kan du med fordel læse videre her, hvor vi giver dig opskriften på intet mindre end den helt perfekte polterabend, som ingen i selskabet nogensinde ved glemme eller kalde for kedelig!

Drinks til polterabend

Her er den perfekte opskrift på en uforglemmelig polterabend

Først og fremmest, så er overraskelsesmomentet noget af det fedeste. Sørg for, at den kommende brud eller gom ikke ved, hvad der er planlagt. Det skal gerne være en dag, hvor den kommende brud eller gom slipper tøjlerne, og hvor der er masser af fede overraskelser. Først og fremmest, så skal alle de betydningsfulde personer naturligvis være til stede. Den kommende brud eller gom skal gerne stadses ud i et sjovt outfit, så det er tydeligt at se, at det er selskabets hovedperson. 

Der skal også gerne være noget alkohol – men ikke alt for meget i starten, da dagen også gerne skal byde på nogle spændende aktiviteter. Aktiviteterne må gerne være noget, der sætter deltagerne på prøve og får adrenalinen ud i årerne samt masser af smil på læben. Et fedt polterabend forslag til aktiviteter er escaoe rooms. Her bliver i låst inde og skal samarbejde for at løse de mange gåder, så i kan få døren op.

Et budget til polterabend kan derfor byde på:

  • Udklædning
  • Blomster
  • Aktiviteter
  • Alkohol

Der findes escape rooms i København, hvor der kan være selskaber på helt op til 90 personer, der er fordelt på flere forskellige escape rooms. Der findes der masser af spændende mysterier og det vil helt sikkert være en oplevelse, som i aldrig glemmer. Dagen sluttes traditionen tro naturligvis af med et brag af en fest!

Hovedpine

Hovedpine allerede inden festen? Måske du har brug for en bideskinne

Døjer du med hovedpine inden festen, så kan du ikke rigtig give tømmermændene skylden. Har du ingen umiddelbar årsag til den tilbagevendende hovedpine, så bør du måske overveje, om du skærer tænder. Mange mennesker gør det om natten, hvorfor de ikke er klar over, at de har den dårlige vane. At ligge og presse kæberne mod hinanden vil føre til hovedpine. Du kan dog købe en skinne, som du har i munden om natten. Denne letter presset i kæberne, så du ikke ligger og spænder i kæbemusklerne hele natten.