Gør dit hus mere smart og spar penge

999uu156.jpg

Langt de fleste, hvis ikke alle, ønsker at have et hjem, hvor tingene bare er lidt nemmere, end hvad det er nu. Det er alt fra rengøring til varmekontrol, og alle elektroniske apparaters tænd/sluk funktioner. Det kan dog blive dig, hvis du er villig til at styre dit hus med IHC.

Gør dit hjem til det intelligente hjem 

Du tænker måske nu, hvad er IHC, og hvordan kan jeg gøre mit hus smart på den måde? Det er faktisk nemmere end du lige tror, og det vil også gøre dit liv meget nemmere i fremtiden. Kort sagt kan det gøre en verden til forskel.

IHC er en forkortelse for Intelligent House Control, og det betyder egentlig blot, at huset bliver styret af kunstig intelligens. Du kender sikkert andre former for intelligente systemer fra forskellige styresystemer, højtalere og andet, som alle har været meget populært indenfor de seneste par år.

Dit hjem kan nemlig blive styret af kunstig intelligent, og du kan være heldig med, at det kan hjælpe dig med at spare penge i sidste ende.

Strømknap til og fra

Få automatiseret dit hjem  

Styresystemet kan hjælpe med stort set alt mellem himmel og jord. Det afhænger blot af, hvad du vælger at installere i dit hjem. Det kan være alt fra at sikre sig, at alle lys i hjemmet kan slukkes med ét tryk til alarmer og styring af varmen.

Mange efterlader huset med lyset tændt, enten af forglemmelse eller fordi man ikke ønsker at efterlade et hus som ser tomt ud. Man kan dog styre ens lys fra telefonen og først tænde det, når mørket falder på, og når det giver mening. De timer med lyset tændt kan du derfor spare i stedet for. 

Det er kun dig som sætter grænsen

Du kan også automatisere at ventilationen på badeværelset begynder ved en bestemt luftfugtighed, eller at din aircondition i soveværelset tænder, når du kører hjem efter en hyggelig aften hos venner eller familie.

Grænsen bliver kun sat der, hvor du selv vælger at sætte den. Du kan nemlig automatisere alt muligt i dit hjem, så du er sikker på, at du ikke bruger unødvendig strøm, eller at livet blot bliver lidt nemmere.

kontrol langvejsfra

Tænd for alt langvejsfra 

Et klassisk ønske er, at man kan kontrollere varmen eller lyset i ens hus langvejsfra. Det kan også være i sommerhuset, hvor man blot sørger for, at varmen er tændt, når man kører hjemmefra. 

Det kan også være, at man gerne vil have styr på ens alarmer i huset, når man ligger på en strand på ferien og ikke selv har kontrol over huset. 

Der findes mange forskellige måder at gøre det på, og det er op til en selv at finde en måde, hvorpå det giver mening for en selv.