Sådan sparer du penge

999uu156.jpg

Er du også ramt af krisen med de stigende priser, ja, så er du langt fra den eneste. Der kan være nok at se til, når både benzinen, fødevarerne, flyrejserne, strømmen, varmen og vandet stiger i pris, og man bryder sin hjerne med, hvor man kan spare. Her ser vi nærmere på, hvordan du kan spare penge og stadigvæk have smil og varme i krop og sind gennem den kommende vinter.

Køb en hvalp på den blå avis

Hvis du kigger på den blå avis, er der masser af annoncer, hvor der sælges en hvalp eller voksne hunde, som søger et nyt og kærligt hjem. det er ofte hunde, der er billigere end hvis man køber dem i hundekenneler. Køber du en Jack Russel Terrier er der en glad, kærlig og ivrig hund i vente til dig. De er skønne hunde, der elsker at være sociale og elsker at være sammen med deres ejer. Det vil være en skøn investering, som ganske vist koster penge til start, men som vil være en utroligt livsbekræftende investering for dig.

Brug madspilds apps

Der er en del stigninger i brugen af madspilds apps i disse tider og dette med rette. Med en madspildsapp kan du reservere et måltid, som ellers ville være blevet smidt ud. Det kan være frugt og grønt, som har fået lidt brune pletter, men som stadigvæk er fine nok. Det kan være bagerbrød og bagværk, som bare ikke er blevet solgt i løbet af dagen, men som er fint og stadig friskt. Det kan også være sushi, der ikke er blevet spist i løbet af dagen, og som ville være surt at blive smidt ud. Denne mad kan spare dig for mange penge, især når du er studerende, på kontanthjælp eller bare gerne vil spare nogle penge.

Sluk for standby apparater

Hvis du har mange el-apparater, der står tændt på standby i løbet af døgnet, kan der være penge at spare ved at du slukker dem komplet. I det store og lange løb kan du sagtens spare en del penge, for som man siger: Mange bække små, gør en stor å. Det kan blive en god vane at slukke for alle apparaterne inden du går i seng. Det vil alt sammen gøre, at du får mere luft i budgettet og dermed får rigere mulighed for at gøre noget godt for din hvalp Jack Russel Terrier. Det kan være alt fra godbidder, en fin hundeskål og en dejlig varm vinterfrakke.