Botox – en dyr løsning?

999uu156.jpg

Uanset om man er tilhænger af botox eller ej, så er en ting sikkert; botox er kommet for at blive. Og dette kan bestemt mærkes i Danmark, hvor flere og flere kvinder og mænd vælger denne effektive foryngelsekur hvert eneste år. Men hvad koster botox egentlig, og er det i det hele taget pengene værd?

Hvad er botox nærmere bestemt?

Botox er teknisk set et giftstof, hvilket umiddelbart lyder temmelig uhyggeligt. Dog kan du være fuldstændigt rolig. Botoxbehandlinger er nemlig 100% sikre, idet der kun anvendes ganske små mængder af stoffet. Botox anvendes især til behandling af aldersrelaterede symptomer, såsom rynker.

Hvad sker der under behandlingen?

Når man først har lagt sig til rette i klinikkens stol, så vil man nu være klar til at gå i gang med den egentlige behandling. En uddannet skønhedsterapeut vil nu indsprøjte en lille mængde botox i det ønskede område. Og bare rolig; der er blot tale om et lille prik, og ikke en kæmpesyl der jages dybt ind i huden. Og så er behandlingen ovenikøbet hurtig.
Du vil nemlig kunne forlade klinikken i løbet af 30 minutter, og kan fortsætte med dine andre daglige gøremål. Der er nemlig ingen helingstid efter en botoxbehandling. Og heldigvis findes der gode klinikker over hele landet. Du kan derfor nemt finde en god botox behandling Vejle, København og de fleste andre danske byer.

botox

Er der bivirkninger?

Hvis du vælger en god terapeut, så vil risikoen for negative sideeffekter være forsvindende lille. Dog kan der i visse tilfælde opstå en smule rødmen eller i værste fald mindre hævelser. Derudover vil visse mennesker også kunne risikere at blive svimle eller opleve følelsesløshed i det indsprøjtede område. Når dette så er sagt, så er risikoen for dette utroligt lille – såfremt du sørger for at vælge en autoriseret terapeut.

Hvad koster en behandling med botox

Rigtigt mange danskere vælger helt automatisk at tænke på noget andet, når de hører om botox. Og en af grundene til dette hænger sandsynligvis sammen med bange anelser om omkostningerne forbundet ved behandlingen. Der eksisterer nemlig en udbredt myte, der går ud på at botox er en hundedyr affære. Dette kunne dog ikke være længere fra sandheden. Botox er nemlig slet ikke så dyrt, som du måske går rundt og tror. Faktisk vil du typisk kun komme til at betale et sted mellem 1500-3000 kroner pr. behandling (afhængigt af det område, der skal behandles).