Beskyt din virksomheds formue i et holdingselskab

999uu156.jpg

Det er altid rart at sikre og beskytte sin formue hvad enten man er i et privat regi eller i en virksomheds øjemed. Dog er der alligevel mange der ikke sørger for at sikre sig, muligvis fordi de ikke ved hvordan og først lige skal undersøge det.

Det er ikke kompliceret at gøre brug af et holdingselskab

Det er en træls ting hvis man bliver ved med at udskyde den viden du kan skaffe omkring hvordan du beskytter din virksomheds formue bedst og det er faktisk ikke så kompliceret som det kan lyde. Opret holding og så er du ganske enkelt godt på vej.

At du kan beskytte din virksomheds formue ved bare at oprette et holdingselskab, hænger sammen med at du som virksomhedsejer bliver nødt til at se på hvad din virksomhed ejer, hvad du selv ejer og hvad der hæftes for, hvis uheldet skulle være ude, og du er nødsaget til at skulle dreje nøglen om på virksomheden.

Holding er din virksomheds sparegris. Foto: Unsplash

Tænk altid værste fald ind i dine handlinger

En pandemi, et sygdomsforløb eller noget helt tredje kan til enhver tid komme uventet og hvis du ikke har tjekket op inden det sker, kan du risikere at miste mere end hvad nødvendigt er. Hvis du har et ApS, så ved du nok hvordan det er med hæftelse i anpartsselskab. Alt der har værdi i dit ApS, kan forsvinde til kreditorerne på et splitsekund.

Heldigvis er der ikke tale om en personlig hæftelse i et ApS, men når nu det er muligt at beskytte det eventuelle overskud der måtte være i dit ApS, alene ved at overføre beløbet til dit holdingselskab, så er det skørt ikke at få gjort noget ved det før det er for sent.

Holding er en oplagt løsning for ejere af ApS

Der er ingen grund til at male fanden på væggen, men det er altid bedst, hvis man har tænkt i værste fald og når der nu ikke er nogle ulemper som sådan ved at stifte et holdingselskab, så er det den oplagte løsning til enhver anpartsselskabsejer.

Desuden kan du også skaffe dig skattemæssige fordele på denne måde, for det overskud du overfører til dit holdingselskab, skal nemlig ikke igennem den almindelige selskabsbeskatning og du slipper for at stå med kæben på jorden over at skulle betale skat af beløb du ikke engang selv har fået fingrene i som privat person.