God mental sundhed fører til økonomisk overskud

999uu156.jpg

Det kan være svært at overskue de mange regninger, som vælter ind både digitalt og med brev i løbet af måneden. Måske hober de sig op, og opgaven om at få dem læst, bliver mere og mere uoverskuelig. Regninger ses for mange som et mareridt, og det er et problem. Det er selvfølgelig rigtig vigtigt, at man får tjekket disse regninger. Hver gang man ignorerer en regning, så bliver problemet kun større. Jo flere der er, jo mere uoverskueligt bliver det. Derfor er det langt mere optimalt at få læst og ordnet regningerne med det samme. På den måde kan man få betalt til tiden, og byrden bliver ikke unødvendig stor.

Yogatræning

Den manglende overskud starter allerede ved hverdagens forhindringer

Ofte starter den økonomiske byrde allerede ved hverdagens udfordringer. Er man stresset i dagligdagen, så er overskuddet der heller ikke til at lave madplaner, smøre madpakker og tage cyklen på arbejde. Det medvirker til dyre vaner og alternativer, som medfører til en økonomisk ustabililtet. Derfor skal man allerede gribe fat om hverdagens problemer, og dermed skabe mentalt overskud til regningerne og rudekuverterne. Planlægning må være et nøgleord at tage med sig. Planlægning af aftensmaden, indkøbssedlen og transport til og fra arbejde. Har man styr på dette inden situation forekommer, så kan man højst sandsynligt også gøre det billigere, end man ellers ville have gjort. Man kan kigge i tilbudsaviser, og dermed finde de gode tilbud inden man handler. Skriver man en indkøbsseddel, så er det også nemmere ikke at gøre impulskøb. Det samme gælder transport. Har man kigget på distancen, cykelmuligheder eller offentlig transport inden man skal afsted, så er det også nemmere at vælge disse løsninger fremfor bilen. 

Ro i kroppen giver overskud til en god økonomi

Udover at skabe overskud i hverdagens udfordringer, skal man også have ro i kroppen. Det kan man skabe, ved at dyrke yoga. Det skaber en ro i kroppen, så man går fra træningen med et overskud til at klare både hverdagens udfordringer, men også regningerne og økonomien. Er du i tvivl om hvordan, at du kommer i gang med yogatræningen? Så kan du finde en guide til, hvordan du kommer i gang med at lave dit eget yogatræningsprogram her: https://yogatips.dk/yogaprogram. Inden man skubber tanken om yoga helt væk, kan man jo tjekke siden ud først. Se på mulighederne for yoga. Er man i forvejen stresset, og økonomien samtidig presser på, så er ro i kroppen vigtig. Med yoga kan man skubbe alt andet væk, og kun fokusere på én selv. Det kan være et frirum, som man trænger til, for at kunne fungere, og være der over for ens nærmeste. Derudover skaber det overskud til hverdagen og økonomien. 

Dyre alternativer

Overskuddet smitter ikke kun af på din økonomi

Der er ingen tvivl om, at mental sundhed hjælper på overskuddet til at føre en god og sund økonomi. Overskud og ro i kroppen påvirker dog også ens nærmeste omkring en. Humør smitter, så har man overskud til at være glad og afslappet, så vil det tydeligt kunne mærkes på dem omkring dig. Er man til gengæld presset af hverdagens små forhindringer, og regningerne hober sig mere og mere op, så kan dette også mærkes.

Skab ro i kroppen med yoga eller andre træningsmuligheder, som passer dig bedst. Det giver overskud og glæde for dig selv, men også for dem omkring dig.