Tænk økonomisk, når du indretter bolig

999uu156.jpg

At indrette en bolig kan være en dyr fornøjelse. Der er brug for mange forskellige møbler og andet, og det hele koster.

Skal du indrette en ny bolig? Eller har du lyst til en fornyelse af din nuværende? Så kan du sagtens tænke økonomisk, når du gør det. Undersøg grundigt, hvilke priser du kan få, og gå ikke efter det dyreste design. Du kan ende med at spare mange penge ved bare at se dig godt for.

Stue nyindrettet

 

Køb billige møbler

Skal der nye møbler til, så bliver det en udgift. Du kan dog gøre udgiften mindre, hvis du laver en grundig research. Kig fx på https://www.vidaxl.dk/g/4355/spiseborde efter spiseborde, og sammenlign dine muligheder. Du har sikkert nogle ønsker til dit spisebord, men der er nok flere borde i udvalget, der lever op til de ønsker. Sortér dem fra, der ikke gør, og vælg så et af de billigere.

Skaf gratis ting

Du kan også prøve at finde nogle gratis møbler. Det kan være, at nogle i din familie har købt nyt og gerne vil af med det gamle. Er det stadig brugbare møbler, kan du bede om at få dem. Det vil være fornyelse for dig, men det vil ikke koste dig noget.

Der er også mange penge at spare, hvis du køber møbler brugt. Du skal så undersøge dem grundigt for fejl og slitage. Møblerne er jo blevet brugt før. Men kan du leve med nogle mindre skønhedsfejl, så kan du finde ganske billige brugte møbler.

Nyindretning med kommode og reoler

 

Få pengene til at række længere

Når du hele tiden tænker på at købe billigt, så vil dine penge komme til at række længere. Du kan nyindrette tidligere, fordi du ikke behøver spare så mange penge op. Eller du kan have nogle penge til overs til noget andet. Så kan du få lov til at overveje det sjove spørgsmål: Hvad skal de sparede penge bruges til?