Sådan sparer du penge på ferien

999uu156.jpg

En ferie kan hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse. Derfor kan det selv for en erfaren sparehaj være lidt af en udfordring at holde ferie uden at flå kontoen. At spare penge på ferien kan dog sagtens lade sig gøre, hvis blot man ved hvordan man skal gribe det an.

Få derfor her 3 tips til hvordan du kan spare penge og samtidig have en fantastisk ferie.

Vælg en billig rejse

Noget, som virkelig kan koste kassen på en ferie, er selve rejsen og opholdet. Her kan man hurtigt ende med at skulle give en frygtelig masse penge, som man senere kan komme til at sidde og ærgre sig over.

Derfor er det første sparetip også at sørge for at vælge en billig rejse. Kan man vente med at bestille til sidste øjeblik, er der mange penge at spare med en afbudsrejse. Ja, det kan faktisk lade sig gøre at få en afbudsrejse til under 2000 kr.!

Er du derfor på udkig efter et sted hvor der virkelig kan spares penge på ferien, er det derfor en god idé først og fremmest at booke en billig rejse og et billigt ophold!

Spar penge på feriemaden

En anden post på ferien som hurtigt kan løbe op i en forfærdeligt masse penge, er madposten. Det er bestemt ikke billigt at skulle spise ude hver aften, og derfor er det en god ide med en omgang planlægning før man tager afsted.

Tænker man sig om, vil man nemlig kunne spare mange penge her. At spise på ferien behøves nemlig ikke at være så dyrt som man ellers godt kan tro det er. Vælger man de rigtige steder at spise, handler man selv ind til nogle enkelte måltider, og undgår man turistfælder, vil man allerede der være nået langt mod at spare en god sum penge!

Bruger du derfor lidt energi på at planlægge hvilken mad, du vil spise på din ferie, er der altså mange penge at spare! Ved at vælge et billigt sted at spise vil du måske kunne spare 100 kr. på et måltid – det er altså 700 kr. på en uge!

Undgå turistfælder, og begræns antallet af souvenirers

Rejser du til en velbesøgt turistdestination, er der en god chance for at du hurtigt vil kunne rende ind i en turistfælde. Sådan et møde kan hurtigt blive dyrt, og derfor kan det altså godt betale sig at prøve at undgå disse steder. Desuden vil man ofte opleve meget mere af den lokale kultur ved at bevæge sig væk fra de områder som typisk tiltrækker turister.

Når det kommer til souvenirers, er det jo altid hyggeligt at have en ting eller to med hjem fra rejsen. Desværre vil man ofte kunne blive revet lidt med på sin rejse, og derved blive fristet til at købe mere, end man lige har brug for. Med dette i baghovedet kan man ved at begrænse antallet af souvenirers faktisk ende med at spare rigtig mange penge.