Stop med rygningen og spar penge

999uu156.jpg

Vil du gerne have flere penge, så er det altid en god idé at se på, om du kan bruge færre penge. Der er ofte flere steder, hvor man kan spare lidt eller meget. Et gammelt mundheld siger, at hvad, der er sparet, er tjent. Om det er helt rigtigt, kan man diskutere. Det står i hvert fald stadig på din konto. Så kan du spare penge på noget, så har du flere penge til rådighed.

Det kan være, du gerne vil spare op til en større udgift. Så kan du spare og lægge det besparede til side. Det kan være, du gerne vil investere. Så kan der blive penge til det, hvis du sparer på noget andet.

Elektronisk cigaret

Hold op med at ryge

Et godt sted at spare penge er ved at holde op med at ryge. Det er en meget dyr vane. Desuden er den meget usund. Der er kun fordele ved at holde op. Selvom det kan være svært.

Er det lige nu og her, du mangler penge, er det ikke rygestoppet, du skal satse på. Det kan være en længere proces, hvor du først sparer penge senere. Til gengæld kan du spare mange penge på ikke at ryge. Du sætter også ind på sundhedskontoen.

Stop rygning spar penge

Få hjælp

Da rygning kan være meget svært at lægge fra sig, kan du have brug for lidt hjælp til at komme godt i gang. Du kan fx starte med at skifte cigaretterne ud med en elektronisk cigaret. Du kan så efterhånden skrue ned for nikotinindholdet i din elektroniske cigaret og langsomt vende dig af med din afhængighed. Derefter vil det være lettere at slippe vanen med at putte cigaretten i munden.

Du kan også søge hjælp fra et rygestopkursus og andre hjælpemidler. Hold dig ikke tilbage med at udnytte alt det, der kan hjælpe dig. Det vigtigste er, at du ender med at holde op med at ryge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *