Sådan planlægger du en budget-venlig fest

999uu156.jpg

Når der sker store ting her i livet, så fejres det ofte med en god fest. Alt fra dåbsfester til 90 års fødselsdage kræver masser af forberedelse – og penge. En rigtig god fest inkluderer ofte god mad og drikke til ens venner og familiemedlemmer samt masser af flotte dekorationer.

Den samlede pris for en fest kan derfor hurtigt stige og ende med at blive alt for højt. Heldigvis er der hjælp at hente; læs med herunder og få 3 gode råd til hvordan du planlægger en budget-venlig fest.   

Festmad

1. Overvej hvem du vil invitere

Inden du inviterer alle dem du kender, så er det en god ide at sætte dig ned og overveje, hvem du egentlig gerne vil have med til festen. Måske opdager du, at du ikke finder det nødvendigt, at hele den store familie skal inviteres, men måske blot de allernærmeste. På denne måde får du også et overblik over, hvor mange mennesker der kommer, og dermed kan du regne ud, hvor meget du omtrent skal betale for mad, drikkevarer, snacks osv. 

2. Inviter til sammenskudsgilde

Kan du dog ikke skære ned på antallet af gæster, så kan du vælge at invitere dem til et sammenskudsgilde. Når man holder en fest, så er det især maden, som kan ende med at blive rigtig dyr. Ved at bede dine gæster om at tage mad med sparer du altså en del penge. Dette lyder måske meget nærigt, men du kan evt. vælge at frabede dig gaver til fordel for, at gæsterne tager mad med. På denne måde koster det ikke dine gæster flere penge, og i får alle sammen et stort udvalg af forskellige retter. 

3. Køb dine dekorationer billigt 

Der findes næsten intet så morsomt som en temafest. Det kan dog gå hen og blive en bekostelig affære, når man vil give sine gæster denne sjove oplevelse. Du kan dog finde dekorationer til rigtig gode priser på festkassen.dk. Her kan du finde tallerkener, krus, hatte, balloner og meget mere i lige netop det tema, som du kunne tænke dig. Så om du skal holde babyshower, Star Wars fødselsdag eller ’Shine og Shimmer’ firmafest, så kan du finde masser af dekorationer til din fest på festkassen.dk

Babyshower dekorationer

Vil du være festplanlægger? – så forøg din synlighed på nettet

Er du blevet bidt af at planlægge fester og nu gerne vil starte dit eget firm, så er en vigtig del af din marketingsstrategi, at du er synlig på nettet. Jo bedre en placering du har i søgeresultaterne, jo flere vil besøge din hjemmeside. Arbejdet med SEO (søgemaskineoptimering) handler om at sikre online synlighed, og det kan dermed være et nyttigt redskab for dig, som ønsker at gøre dit firma mere synligt på nettet.

Læs mere om SEO arbejde her