Køb en skinne til tænderne og skån din pengepung

999uu156.jpg

Vågner du ofte op med øm kæbe og hovedpine? Så lider du muligvis af bruksisme – at skære tænder. Løsningen her er bideskinner! Det kræver dog normalt tandlægebesøg, hvilket kan blive rigtig dyrt. Heldigvis er der et billigt alternativ, der er lige så godt! Du kan sagtens finde billige og gode skinner på nettet. Læs videre og opdag alle fordelene ved at købe dem over nettet. 

Tandlæge

Derfor lider din pengepung 

Normalt vil du nok bare gå til tandlægen, hvis du opdager, at du ofte bider tænder. Men medmindre smerten er uudholdelig, skal du nok overveje tandlægebesøget en ekstra gang. For selvom en bideskinne måske virker som et simpelt koncept, kan det blive en meget dyr affære. Det kræver nemlig både op til flere dyre tandlægebesøg og et unødvendig dyr skinne. 

Hvis du derimod slet ikke gider investere i en bideskinne fra hverken tandlæge eller nettet, kan det komme til at blive meget dyrt i fremtiden. For tandskæren slider og skader dine tænder, så på et tidspunkt vil du være nødt til at gøre noget ved det. Og på det tidspunkt er det muligvis for sent at vælge det billige alternativ – og tandlægebesøget kan blive endnu dyrere en normalt for at genoprette skaden. 

Hovedpine

Køb din skinne online 

Så er din pengepung nødt til at lide på grund af din tandskæren? Absolut ikke! Bideskinnen du kan finde online, er lige så gode som den din tandlæge kan tilbyde dig – og meget, meget billigere. Du får et glat eksemplar, som du skal støbe efter dine egne tænder, så skinnen bliver tilpasset specielt til dig og kommer til at sidde perfekt. 

Når du så har fået din nye skinne med posten, er der nogle ting, der er vigtige at huske. For det første er det anbefalet at skifte den ud hver 6. måned for optimal beskyttelse og hygiejne. Du kan altså vælge at bestille to til at starte med, til hvis støbningen går galt i første omgang. Så kan du altid gemme den anden til senere, hvis du ikke for brug for den med det samme.

Find ud af mere om bruksisme på skinne.dk!